Escola de natació

Natació per a nens i nenes

Quin millor lloc per aprendre a nedar que la Piscina de Piera? Fem cursos de natació per a totes les edats (3 a 17 anys), amb diversos continguts d'aprenentatge i per a tots els nivells.

Inclouen:

  • Descobriment i adaptació en el medi aquàtic.
  • Formació en els diferents estils i habilitats.
  • Introducció a diverses disciplines aquàtiques (sincronitzada, salvament i natació aigües obertes).
  • Participació en jornades de competició esportiva.

Natació artística

Balles dins de l’aigua amb nosaltres? A la Piscina de Piera trobaràs un espai on petits i no tan petits podran gaudir de la Natació Artística. Tenim passió per aquest esport que combina la dansa i el domini del medi aquàtic. Treballem per participar en exhibicions familiars i/o competicions escolars, si el nivell s’escau.

Comptem amb la planificació i supervisió de tècnics experts que guien els alumnes, sempre enfocats a aconseguir uns objectius molt clars i prèviament definits: millorar la tècnica d’estils, treballar les remades i els desplaçaments, diferents figures i posicions, llenguatge musical, coreografia, treball en equip… en resum, esport i salut en un molt bon ambient.

Calendari de l’activitat i esdeveniments:

Cada temporada comença al setembre i acaba al juny. Us anirem informant puntualment sobre les exhibicions o competicions de natació artística.