Classes dirigides

En forma a la Piscina de Piera

T’oferim un ventall d’activitats per escollir, segons els teus objectius i preferències. Si ho precises, els nostre equip de tècnics especialitzats et recomanaran el millor programa per a tu.

Tria la teva activitat preferida!

Activitats de baixa intensitat:
Pilates, Aquagym, Ioga, Gimnasia Suau.

Activitats coreografiades:
Zumba, Salsa-Bachata, ​Ball llatí, Ball en línia, Teatre Musical, Broadway.

Activitats d’alta intensitat:
Bodypump, Ciclisme indoor, Bodycombat, Funcional, GAC, Step.

Activitats de rendiment esportiu:
Running.

Amb totes elles aconseguiràs millorar i mantenir la teva forma física i el teu estat de benestar. Posa’t en marxa!

Recomanacions generals:

  • Utilitza roba esportiva transpirable, en cap cas es recomana la utilització de peces de plàstic ja que no permeten la transpiració.
  • Tria un calçat esportiu que no hagis utilitzat al carrer i, sempre que sigui possible, amb cambra d’aire.
  • Hidrata’t bé abans, durant i després de realitzar exercici físic.
  • Fer ús de la tovallola en tots els equipaments esportius.
  • Segueix els consells del tècnics i fes les consultes pertinents en cas de dubte.

Activitats dirigides (descripció):

Aqua gym Sessió d’entrenament a l’aigua en la que es realitzen exercicis combinats de força resistència amb l’entrenament cardiovascular. 

Bodycombat Entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials. Coreografiat i amb música, els participants realitzen cops de puny, patades i kates, cremen calories i aconsegueixen una major resistència cardiovascular. Programa Les Mills.

Bodypump La classe original amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos. En una sessió de BODYPUMP treballes els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness com, per exemple, squats, presses, elevacions i curls. Programa Les Mills.

Ball llatí Activitat de ball individual que consisteix en un ball fusió de salsa i baxata. No es necessita parella i és adreçada tant a dones com a homes.

Ciclisme indoor És una activitat ideal per aquelles persones que volen realitzar bicicleta estàtica. La sessió de ciclisme indoor consisteix entrenar la capacitat aeròbica pedalant per un itinerari imaginari que el tècnic estructura alhora que marca unes cadències de pedaleig tot seguint el ritme de la música.

Estiraments Sessió de 20 minuts destinada a augmentar la flexibilitat general i la relaxació dels diferents grups musculars. Útil per disminuir la tensió i la rigidesa muscular.

Funcional: Sessió d’entrenament funcional que té com a objectiu que els músculs treballin junts i no de forma aïllada, i que es preparin per a les tasques diàries, simulant els moviments comuns que pots fer a la teva casa, en el treball o en la pràctica de qualsevol esport.

G.A.C. Sessió d’entrenament muscular específic de glutis, abdominals i cames.

Ioga Ioga tradicional on es combinen les asanes (postures), pranayama (exercicis de respiració) i la flexibilitat tot enllaçat amb un seguit de moviments. Té com a objectiu incrementar l’estat de salut, la consciència i la relaxació.

Gim suau Activitat específicament dirigida a la tercera edat on es treballen exercicis de manteniment adaptades a gent de més de 55 anys. Guanya en força, agilitat, coordinació i flexibilitat.

Pilates Activitat on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda fins la més perifèrica amb l’objectiu d’aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible. S’incrementa la força i la flexibilitat del cos.

Step Activitat d’entrenament aeròbic coreografiat, on s’utilitza esglaons per pujar la intensitat de l’exercici.

Zumba Activitat dirigida molt divertida. Es tracta de seguir una coreografia molt senzilla amb música 75% llatina i 25% de tot tipus amb la que es treballa exercici cardiovascular amb una intensitat mitja que ajuda a cremar moltes calories.