Millores a la sala de fitness

Primer la tornada al cole i després la renovació de la sala de fitness. El setembre es un mes d’inici de noves etapes i en comencem una de nova que posarà molt contents als usuaris i usuàries de la sala de fitness. S’adequarà tota la sala i, el més important, es renovarà l’equipament esportiu, que inclou la maquinària de cardio, musculació, funcional i el material de pes lliure.

El projecte de la nova sala s’ha dissenyat amb BH Fitness buscant una proposta de distribució lògica i coherent, on es respecten els fluxos de persones i s’ofereix una millora de l’experiència en la sala. Destaquem la cura que s’ha aplicat en el nou disseny per garantir la normativa vigent per fer front a la Covid-19 delimitant bé els espais i permetent les distàncies entre usuaris.

Render del projecte de la nova sala de fitness de la Piscina de Piera

Calendari d’actuacions

Preveiem el següent calendari d’actuacions que s’inicien el 21 de setembre i que tenen previst finalitzar el 30 de setembre. S’intentarà en tot moment evitar incomodar als usuaris i usuàries del centre. Us agraïm per avançat la vostra comprensió.

21 de setembre

Tancarem la planta 1 (sala fitness i sala 1 de dirigides) per iniciar les millores. Mourem la maquinària de musculació per ubicar-la a la sala 1 de dirigides per tal que els abonats que així ho desitgin puguin seguir l’entrenament de musculació a partir del 22 de setembre i mentre s’executen les millores.

22 de setembre

Inici de les actuacions de millora a la sala de fitness.

23 al 26 de setembre

Col·locació del terra tècnic.

27 de setembre

Retirarem la maquinària antiga de fitness i n’instal·larem la nova.

28 de setembre

Revisió, comprovació i posada en marxa de les noves màquines de fitness.

29 de setembre

L’equip de neteja deixarà a punt la planta 1 per l’obertura al públic.

30 de setembre

Obertura al públic de la sala de fitness.

Aquest calendari és una previsió i es pot veure afectat.