Sala de fitness

Horari SAF

Coneixes el servei d’assessorament a la sala de fitness?

Si et cal ajuda per saber com utilitzar les màquines o el material de la sala, pots consultar-ho al tècnic@ de sala com a professional de l’activitat física.

Estrenem sala de fitness amb nou equipament

Ja has pogut venir a provar la nova sala de fitness? Et costarà reconèixer-la! S’ha adequat tota la sala i renovat l’equipament esportiu, que inclou la maquinària de cardio, musculació, funcional i el material de pes lliure.

Primer la tornada al cole i després la renovació de la sala de fitness. El setembre és sempre un mes d’inici de noves etapes i n’hem començat una que ens té molt contents a tot l’equip i sobretot als usuaris i usuàries de la sala de fitness.

El projecte de la nova sala s’ha dissenyat amb BH Fitness buscant una proposta de distribució lògica i coherent, on es respecten els fluxos de persones i s’ofereix una millora de l’experiència en la sala. Destaquem la cura que s’ha aplicat en el nou disseny per garantir la normativa vigent per fer front a la Covid-19 delimitant bé els espais i permetent les distàncies entre usuaris.

Render del projecte de la nova sala de fitness de la Piscina de Piera

Calendari d’actuacions realitzades

Preveient el següent calendari d’actuacions que s’iniciaven el 21 de setembre de 2021 i que teníen previst finalitzar el 30 de setembre, s’ha intentat en tot moment evitar incomodar als usuaris i usuàries del centre. Us agraïm per avançat la vostra comprensió.

21 de setembre

Tancament de la planta 1 (sala fitness i sala 1 de dirigides) per iniciar les millores. Mourem la maquinària de musculació per ubicar-la a la sala 1 de dirigides per tal que els abonats que així ho desitgin puguin seguir l’entrenament de musculació a partir del 22 de setembre i mentre s’executen les millores.

22 de setembre

Inici de les actuacions de millora a la sala de fitness.

23 al 26 de setembre

Col·locació del terra tècnic.

27 de setembre

Retirarem la maquinària antiga de fitness i n’instal·larem la nova.

28 de setembre

Revisió, comprovació i posada en marxa de les noves màquines de fitness.

29 de setembre

L’equip de neteja deixa a punt la planta 1 per l’obertura al públic.

30 de setembre

Obertura al públic de la sala de fitness.

Les millores s’han pogut dur a terme en els terminis previstos. Els usuaris i usuàries han pogut gaudir de la nova sala de fitness des del 30 de setembre.