Entrenaments personals

Què és un entrenador personal?

Un entrenador personal s'adapta a les teves necessitats de forma individualitzada mitjançant un pla d'entrenament adaptat a les teves característiques. La seva professionalitat farà que a cada entrenament estiguis més motivat, que aconsegueixis els teus objectius en menys temps i que ho facis d'una manera més segura.

Tu decideixes // Horaris a mida // Diferents entrenadors // #supera't

Iniciació a l’exercici físic

Dirigit a persones no habituades a l’exercici físic que volen treballar de forma correcta amb l’acompanyant d’un professional de l’esport per tal que l’entrenament sigui més efectiu i segur.

Salut, rehabilitació o readaptació a l’esforç

Enfocat a la millora de la salut, com la reeducació postural, recuperar-se d’alguna lesió, guanyar amplitud articular i força muscular, problemes d’esquena, entre d’altres.

Estètica

Dirigit a modelar la globalitat del cos a zones específiques segons les preferències del client.

Rendiment

Programa d’entrenament per a la preparació d’algun esport amb objectius de competir, preparació de proves físiques per accedir a CAFE, Cos de seguretat etc.

Pèrdua de pes

Enfocat principalment a la pèrdua de pes mitjançant l’increment de la despesa calòrica durant l’entrenament, alternant un treball de força i resistència muscular amb un treball cardiovascular.

Natació

Dirigit per a persones que vulguin perfeccionar la tècnica d’una manera ràpida i bé per a iniciar-se i obtenir resultats d’una manera immediata.

Pilates

Enfocat a tenir un major control i coneixement del propi cos aprenent a controlar-ne l’alineació, la respiració i guanyar flexibilitat i força abdominal.