Fisioteràpia

Cada dimecres un massatge

Estrenem nou servei de salut a la Piscina de Piera. Tots els dimecres, l’Amaia estarà a la teva disposició per realitzar el millor tractament per a la teva salut.

Demana hora a recepció i deixa’t cuidar!

Drenatge limfàtic

Tècnica manual que afavoreix l’activació del sistema limfàtic, molt útil en quadres d’edema, varius i retenció de líquids.

Estiraments

Elongació progressiva de la musculatura amb l’objectiu de guanyar flexibilitat, corregir desequilibris musculoesquelètics i ajudar a prevenir lesions.

Massatge terapèutic

Manipulació dels teixits tous amb l’objectiu de relaxar la musculatura i alleujar molèsties derivades de traumatismes, pràctica esportiva, postures mantingudes, estrès, etc.

Teràpia manual

Conjunt de tècniques específiques que busquen recuperar el moviment quan hi ha una restricció i disminuir el dolor de tipus muscular o articular.

Kinesiotaping

Embenat neuromuscular on es fan servir cintes de colors. Segons la seva tècnica d’aplicació podem estabilitzar articulacions, ajudar a tonificar/relaxar músculs, etc.

Punció seca

PROPERAMENT. Manipulació dels teixits tous amb l’objectiu de relaxar la musculatura i alleujar molèsties derivades de traumatismes, practica esportiva, postures mantingudes, estrès, etc.