Cursos intensius d’estiu 2022

Esprem al màxim l’estiu amb un dels cursos intensius d’estiu a la Piscina de Piera.

Cursets de Natació infantil i per a joves

Natació Iniciació P3-P5

Els objectius generals són familiaritzar l’infant amb l’aigua i evitar reaccions negatives, desenvolupar diferents habilitats bàsiques i psicomotrius i educar la respiració en un medi diferent de l’habitual.

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15:00 a 15:45 hores (juny, juliol i agost)
  • Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15:45 a 16:30 hores (juny, juliol i agost)

Preu abonat: 45,90€/mes
Preu no abonat: 65,79€/mes

Natació Perfeccionament 1r-6è de Primària

A partir dels 6 anys en endavant es busca sobretot afavorir el desplaçament autònom de la canalla per l’aigua sense material auxiliar. A més a més, s’hi treballa la coordinació dels segments corporals amb les respiracions i la iniciació als diferents estils de la natació.

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 17:15 hores (juny, juliol i agost)

Preu abonat: 45,90€/mes
Preu no abonat: 65,79€/mes

També tenim classes particulars de natació per a nens/es. Sessions personalitzades, per un, dos o tres alumnes, pensades per millorar l’aprenentatge o bé treure la por en la natació. L’horari s’adaptarà en funció de la disponibilitat dels alumnes.

Cursets de Natació per a adults

SGT Iniciació/ perfeccionament (a partir de 16 anys)

Curset dirigit a persones de més de 18 anys que vulguin aprendre a nedar, o bé millorar la seva tècnica.

Té com a objectiu principal treballar la coordinació i el perfeccionament de les habilitats aquàtiques i tècniques d’estil així com la millora i el manteniment de la condició física.

Es realitza en format Small Group Training (SGT), és a dir, en grups reduïts i amb un tècnic@ esportiu que està pendents dels alumnes durant tota la sessió, donant-los indicacions, corregint, adaptant cada exercici al nivell del alumnes… i motivant-los!

  • Dimarts i dijous de 10:15 a 11:00 hores (juliol)

Preu abonat: 35,70€/mes
Preu no abonat: 44,88€/mes

Cursets de Pilates per a adults

SGT Pilates (a partir de 18 anys)

Pilates és un mètode d’exercici i moviment físic dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Amb la pràctica sistemàtica d’exercicis específics juntament amb els patrons de respiració, Pilates ha demostrat tenir un valor incalculable no només per a les persones que volen mantenir la seva condició física, sinó també com un important complement a la pràctica esportiva i rehabilitació física de tot tipus.

Aquest curset es realitza en format Small Group Training (SGT), és a dir, en grups reduïts i amb un tècnic@ esportiu que està pendents dels alumnes durant tota la sessió, donant-los indicacions, corregint, adaptant cada exercici al nivell del alumnes… i motivant-los!

  • Dimarts i dijous de 9:15 a 10:15 hores (juliol)
  • Dimarts i dijous de 19:30 a 20:30 hores (juliol)

Preu abonat: 35,70€/mes
Preu no abonat: 44,88€/mes