Preguntes freqüents Covid-19

Puc venir al centre amb seguretat?

El centre està condicionat per seguir les mesures de protecció i higiene preventives front la Covid-19 i el personal del centre està format per actuar davant de qualsevol incidència. Les normatives i mesures de prevenció de la Covid-19 estan a la vista dels usuaris en tots els espais de la instal·lació i s’està informant degudament a través dels canals habituals.

Els programes de neteja i desinfecció s’han reforçat i modificat per evitar la propagació del Covid-19, fent èmfasi en les zones més utilitzades de la instal·lació i els seus equipaments, inclòs el material i el mobiliari.

Quin és l’horari d’obertura del centre?

De dilluns a divendres de 7:00 a 22:30 hores.

Dissabtes de 8:00 a 15:00 hores i de 16:30 a 20:30 hores.

Diumenges de 8:00 a 15:00 hores.

Es podran realitzar consultes/tràmits administratius? En quin horari?

Presencialment, en l’horari d’obertura del centre:

De dilluns a divendres de 7:00 a 22:30 hores.

Dissabtes de 8:00 a 15:00 hores i de 16:30 a 20:30 hores.

Diumenges de 8:00 a 15:00 hores.

A través de correu electrònic escrivint-nos a info@lapiscinadepiera.cat.

Hi ha limitacions d’aforament?

Actualment el Procicat permet el 100% de l’aforament tant en equipaments esportius a l’aire lliure com en espais tancats (disposem de ventilació reforçada).

Com puc saber els aforaments màxims de cada espai?

Trobaràs en l’accés al centre i a cada espai de forma visible cartelleria indicant l’aforament màxim. La persona responsable de cada espai vigilarà que aquest no es superi en cap moment.

Com es controlen els accessos al centre?

El personal de recepció i atenció al client (RAC) realitza un primer control d’accés al centre accionant l’obertura a distància de les portes. La mateixa normativa aplica a la sortida.

L’abonat haurà de comunicar al personal de RAC a quin espai/activitat del centre vol accedir i es comprovarà disponibilitat de places. Caldrà esperar a tenir el vist-i-plau per poder fer-ne ús.

Un cop finalitzada l’activitat/ús de l’espai, l’abonat ho comunicarà al personal de RAC per tal de fer constar que la plaça queda lliure.

Es portarà un registre del control d’aforament, cada hora, dels diferents espais del centre i un registre nominal d’entrades i sortides de les persones usuàries a disposició de les autoritats sanitàries.

És obligatori l’ús de mascareta?

Sí, l’ús de mascareta serà obligatori en tot moment, tant per desplaçar-se pel centre com durant la realització de l’activitat física.

Excepcions per a l’ús de mascareta:

  • Malaltia o dificultat respiratòria que es pugui agreujar amb l’ús de la mascareta.
  • Usuaris de piscines, usuaris que tinguin llicència escolar o federada i per a activitats aquàtiques.
  • A l’aire lliure, tant en instal·lacions com en espais oberts, no cal dur la mascareta per fer esport i activitat física.

Els treballadors del centre estaran protegits en tot moment?

Sí, es proveirà en tot moment a cada persona de l’equip del centre amb equipament de protecció individual (EPIs) adaptat a les seves tasques per tal de garantir la màxima seguretat. A més, tot el personal estarà format per actuar davant de qualsevol incidència.

Es podrà fer ús dels vestidors?

Es pot fer ús dels vestidors i dutxes per part dels usuaris/usuàries sense cap restricció al respecte, excepte l’aforament del espai, fent servir tots aquells serveis disponibles.

Es pot fer ús de la piscina? En quines condicions? Hauré de reservar primer?

Es pot fer ús de la piscina coberta dins l’horari d’obertura i amb un aforament màxim del 100% i sense fer ús de la mascareta durant l’activitat.

Es pot fer ús de la sala de fitness? En quines condicions? Hauré de reservar primer?

Sí, sempre que no es superi l’aforament del 100% (disposem de ventilació reforçada).

Un tècnic o membre de l’equip del centre controlarà que no es superi l’aforament màxim.

És obligatori portar una tovallola pròpia per accedir a la sala de musculació.

L’ús de la mascareta és obligatori durant l’activitat física i per desplaçar-se pel centre, menys per aquells usuaris amb malaltia o dificultat respiratòria que es pugui agreujar amb l’ús de la mascareta.

No cal realitzar reserva prèvia però aplicarem les normatives vigents pel que fa a l’aforament.

Es poden realitzar activitats dirigides? En quines condicions? Hauré de reservar primer?

Sí, sempre que no es superi l’aforament del 100% (disposem de ventilació reforçada).

L’ús de la mascareta és obligatori durant l’activitat física i per desplaçar-se pel centre, menys per aquells usuaris amb malaltia o dificultat respiratòria que es pugui agreujar amb l’ús de la mascareta.

Es prioritzaran les activitats a l’exterior sempre que sigui possible.

En les sessions que s’utilitzi necessàriament material o equipament esportiu, aquest serà degudament desinfectat.

Les reserves d’activitats dirigides es realitzaran presencialment a la recepció del centre a partir de 15 minuts abans de l’inici de l’activitat.